21-5 A/S

Property administrator med servicegen

 

Hvem er vi?

21-5 er en succesfuld danskejet virksomhed i vækst, med stor kontakt til udlandet, beliggende i smukke rammer i Hørsholm. 21-5 bygger på et nyt og innovativt koncept vi selv har opfundet, med baggrund i vores fundamentale kærlighed til fast ejendom. Vi samler foreninger med 21 familier i hver, der sammen ejer 5 ferieboliger. Hver person/familie ejer 1/21 af de 5 ferieboliger. Vi elsker detaljen i unikke boliger på unikke beliggenheder. Vi køber, designer, bygger, indretter og vedligeholder boliger for vores ejere i indtil videre 8 lande, og yder fuld support når ejerne tager deres boliger i brug – vi kalder det selv ”haute couture” inden for ferieboliger.

 

Stillingen

Du kommer til at indgå i vores dynamiske Property Operation and Support team på 20 medarbejdere, hvor der løbende arbejdes med udvikling og optimering af aktiviteterne i både udland og indland.

 

Vi har på nuværende tidspunkt ansvar for mere end 140 boliger i drift fordelt på 5 lande og i alt 11 destinationer i hhv. Europa og USA, men der kommer endnu flere destinationer og lande til den kommende tid. Du vil få tildelt en række boliger på en eller to destinationer som dit primære ansvarsområde. Dine opgaver vil primært bestå af følgende:

 

  • Sikre at driften omkring boligerne altid fungerer, herunder planlagte reparationer, faste driftsopgaver, servicering af faste installationer, vedligehold af eventuel have og pool, indgåelse af serviceaftaler mm.
  • Indkøb af småting og inventar til boligerne, herunder service, hårde hvidevarer, køkkenapparater mm.
  • Håndtere akut opståede problemer i boligerne – dette i samarbejde med vores samarbejdspartnere på destinationerne.
  • Modtage og løse henvendelser fra vores ejere vedrørende deres ophold i boligerne

 

Du vil være ansvarlig for kontakt til ejerne af ferieboligerne og til vores lokale, udenlandske leverandører, og du vil være tovholderen i at få timing, kvalitet, ressourcer og økonomi til at gå op i en højere enhed i løsningen af hver enkelt sag. Du kan forvente noget rejseaktivitet, hvilket svarer til ca. 5-10 rejsedage om året.

 

Dit talent

Du er udpræget praktiker, og du trives med et relativt højt arbejdstempo. Du trives godt, når du har gang i mange forskellige opgaver sideløbende og ikke altid ved, hvilke sager du møder ind til om morgenen. Du holder af at følge en opgave til dørs, også selvom den kræver, at du strækker dig lidt længere end normalt. Du er den type kollega, som andre først og fremmest betegner som imødekommende, grundig og ansvarsbevidst.

 

Vi har et meget personligt og tæt forhold til vores ejere og der er behov for, at du optræder venligt, professionelt og altid imødekommende uanset de mennesker, du er i kontakt med. Du skal vide, at vores overligger – også i relation til service - ligger meget højt. Du evner at sætte grænser på en elegant og konstruktiv måde og give vores ejere en super positiv oplevelse. Når man har været i kontakt med 21-5, har man et smil på læben.

 

Anden erfaring

  • Du har solid erfaring fra f.eks. boligadministration eller lignende og besidder en vis byggeteknisk erfaring / teknisk flair der gør, at du kan rekvirere og sparre med relevante håndværkere ved mindre tekniske udfordringer
  • Du er en rutineret bruger af MS Office, herunder særligt Outlook, Excel samt CRM.
  • Du staver godt og er velformuleret. 
  • Du er vant til at have telefonisk kontakt med såvel ejere (kunder) som leverandører. Du behersker flydende dansk og engelsk i skrift og tale, samt enten svensk, norsk, italiensk eller tysk – det er en forudsætning

 

Det er vigtigt, at du har en fleksibel tilgang til hverdagen og trives med, at tingene kan ændre sig fra dag til dag. Du skal kunne identificere dig med vores værdier, som fremgår af vores hjemmeside og være i stand til at bevare disse intakt i arbejdet og hverdagen. Det er vigtigt, at du er engageret og brænder for vores koncept. Det forventes, at du deltager i nogle af de mange aftenmøder, som finder sted i 21-5. Man deltager desuden i en turnusordning, som indebærer weekendarbejde.

 

Du tilbydes en fast løn samt pension og skal referere direkte til Teamlead for Property Operations and Support.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Ansøg ved at bruge "Send ansøgning" linket nedenfor og vedhæft din ansøgning, CV og et vellignende billede. Ansøgningsfrist den 25-05-2022. Ved spørgsmål, skriv til Trine Bodholdt, Teamlead for Property Operations and Support på tbo@21-5.dk.

Tiltrædelse den 01-08-2022 og gerne tidligere. Vi afholder samtaler løbende. 

 

 

Del på:
Referencenummer:
969423406
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Arbejdsdage:
Dag
Ansøgningsfrist:
25-05-2022
Tiltrædelse:
01-08-2022
Arbejdssted:
Hørsholm
Tilbage til toppen