21-5 A/S

21-5 A/S

Alsidig kommunikationskoordinator til administration og support - Spændende stilling med tværgående opgaver

Trives du med mange bolde i luften og hands on-opgaver i en central rolle? Er du skarp og hurtig til at eksekvere? Og har du flair for at skabe struktur og overblik? Så har vi måske jobbet til dig.    

 

Virksomheden

Vi opfylder drømme og skaber livsglæde – vil du være med?

21-5 er en succesfuld danskejet virksomhed i vækst, med stor kontakt til udlandet. 21-5 bygger på et nyt og innovativt koncept, som vi selv har opfundet, hvor vi samler foreninger med 21 familier, der sammen ejer og deler brugen af 5 ferieboliger. Hver person/familie ejer 1/21 af de 5 ferieboliger.

Al daglig administration og indkøb af ferieboligerne varetages af 21-5 fra start til slut. Vi er lige nu et team på 72 medarbejdere og vi har hovedkontor i Hørsholm i nogle fantastiske rammer. Hertil har vi kontor i Oslo, Stockholm, Vancouver og Boston. Se mere på www.21-5.dk

Vi nyder - og er meget taknemmelige over - den succes vi oplever samt den enorme tillid og opbakning, vi får fra vores kunder. Vi har en arbejdskultur uden stejlt hierarki, og arbejder alle under frihed med et stort ansvar.

Hverdagen er vigtig for os, og vi er et dedikeret team, der bidrager med langt mere end blot arbejde - vi deler ud af os selv og er hele mennesker. Vi er ærlige og er ikke bange for at tale om tingene, også selvom de gør ondt. Tonen i 21-5 er uhøjtidelig, og her er højt til loftet, men alt udspringer af en dybt professionel og seriøs indgangsvinkel. Kulturen i 21-5 er drevet af begejstring for arbejdet og vores unikke koncept. Vi synes, at det giver en fantastisk energi at arbejde sammen med mennesker, der har lyst til at gøre en forskel og som er dybt passioneret omkring netop det de gør. Vi er et usædvanligt hold – og altid et hold. Vi hjælper hinanden og sikrer sammen, at vi kommer i mål. 

Vores værdier er: Ærlighed og transparens, og at gøre mere for vores kunder, end de forventer. Vi sætter nye standarder for kunderelationer og nyder stor tillid fra vores kunder. Samtidig er vi også dybt taknemmelige over for det privilegium, det er at arbejde med vores kunder og med hinanden.

 

Udfordringen

Du kommer til at arbejde i en udfordrende stilling med en bred portefølje af primært administrative opgaver og mange forskellige både interne og eksterne interessenter. Du får en central tværgående rolle i forhold til at styrke og understøtte koordinering, organisering og kvalitetssikring af aktiviteter i forbindelse med ejerudvalgsmøder og generalforsamlinger, så dette håndteres professionelt. Dette sker i tæt samarbejde med chef Property Management og Ejersupport og ejerudvalgsmedlemmerne.

Dine vigtigste opgaver er derfor at rådgive og bistå ejerudvalgene. Du får ansvaret for, at arbejdet i forbindelse med disse møder tilrettelægges optimalt. Du udarbejder dagsordener, årshjul og sikrer, at mødematerialet er relevant og af højeste kvalitet herunder korreturlæsning, og du skriver en lang række af referaterne. Produktion af præsentationer er også en del af din opgavebeskrivelse og dit faglige repertoire. Du præsenterer dele af mødematerialet på møderne. Efter møderne samler du op og sikre at alle relevante interne parter får besked om opgaver som er fremkommet. Du følger op, så opgaverne efterfølgende bliver løst, og danner dig overblik over de økonomiske konsekvenser af beslutningerne. Du kommer også til at skrive en række indlæg på foreningernes membersite.

Opgaverne giver dig en bred berøringsflade til ledelsen og stort indblik i forholdene i virksomheden. Der vil være en række af disse møder der ligger udenfor normal arbejdstid. Der må derfor ventes at du deltager i ca. et ugentligt aftenmøde 3-4 måneder om året. 

Derudover deltager du i pasning af 24/7 akuttelefonen for ejere i Ejersupport & Boligdrift.

 

Dit talent

Vi forventer, at du er meget struktureret og selvkørende, og at du har et højt tempo i din opgaveløsning. Du kan formulere dig klart og præcist. Du har erfaring fra et ledelsessekretariat, en kommunikationsafdeling og har arbejdet med administration eller kommunikation i en årrække gerne i forbindelse med eks. ejendomsadministration. Du har stærke it-kundskaber og er lærenem i forhold til at skulle sætte dig ind i nye systemer. Derudover lægger vi vægt på, at du er servicemindet og samarbejdsorienteret. Du sætter pris på at arbejde i et til tider hektisk miljø og tager ansvar for opgaveløsningen. Du er struktureret og god til at holde hovedet koldt og humøret højt, selv når der er travlt, og deadlines er korte. Sidst men ikke mindst er du er et positivt menneske, der bidrager til det gode arbejdsklima og teamånden. 

Derudover forventer vi at du:   

  • er robust og befinder dig godt med en arbejdsdag, hvor opgaverne hurtigt kan skifte, og hvor deadlines ofte er meget korte 
  • trives med at have mange bolde i luften, og at det kendetegner dig, at du er en ”afslutter” 
  • er kendetegnet ved, at du ”bider dig fast” og er god til at følge op
  • er god til at samarbejde og skabe relationer både internt og eksternt
  • har et udpræget projektledergen
  • motiveres af en alsidig opgaveportefølje med både administrativt komplekse og praktiske ad hoc opgaver 
  • du taler og skriver desuden dansk og engelsk flydende
  • kan fremlægge for en større forsamling
  • er vant til at få beslutninger omsat til handling

Hos os udvikles vejen samtidig med at vi kører på den. Det er derfor vigtigt, at du har en fleksibel tilgang til hverdagen og trives med, at tingene kan ændre sig fra dag til dag. Du skal kunne identificere dig med vores værdier, som fremgår af vores hjemmeside og være i stand til at bevare disse intakt i arbejdet og hverdagen. Det er vigtigt, at du er engageret og brænder for vores koncept. Det forventes, at du deltager i nogle af de mange aftenmøder som finder sted i virksomheden.

 

Du tilbydes en fast løn samt pension og skal referere direkte til chef for Property Management & Support.

 

Ansøgning

Upload din bedste ansøgning, foto og CV i vores database.

 

Ansøgningsfrist den 14. maj 2021. Vi indkalder løbende kandidater til samtale.

 


   

 

Del på:
Referencenummer:
840687593
Region:
Region Hovedstaden
Jobtype:
Fast
Arbejdstid:
Fuldtid
Ansøgningsfrist:
14-05-2021
Arbejdssted:
Hørsholm
Yderligere oplysninger fås hos:
Trine Gammelgaard Stuhr
Tilbage til toppen